Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Updates over de Kweekvijver of de laatste informatie over BomenCampus. Gave vacatures of tijdelijke opdrachten. Gave ervaringsverhalen van onze trainees of medewerkers. Of gewoon mooie ontwikkelingen die we met je willen delen. Je vindt het allemaal hier: in het laatste nieuws.

Bomenbanen
Bomenbanen

Yes! Vanaf nu zijn wij gecertificeerd op niveau 5 van de CO2-prestatieladder! Daar zijn we niet alleen blij mee, maar ook trots op.

De CO2-prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland, dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2-uitstoot. Binnen de eigen bedrijfsvoering, in projecten én in de keten.

Tot voor kort waren wij gecertificeerd op niveau 3 en waren we druk aan de slag met de uitstoot van de eigen organisatie en de projecten. Nu we gecertificeerd zijn op niveau 5, kijken we breder en gaan we aan het werk met CO2-reductie in de keten en in de sector. Door onze scope te verbreden hopen we méér te kunnen bijdragen aan een duurzame leefomgeving, samen met onze leveranciers, partners en klanten. Zo zijn we op dit moment bijvoorbeeld bezig met het verminderen van de rijbewegingen in de keten boominspectie – dit doen we samen met onze partner TreeTracker. Mooi om dit samen op te pakken!

Wilt u meer weten over CO2-reductie? Of kunt u onze hulp gebruiken bij uw duurzaamheidsvraagstukken? Wij denken heel graag met u mee! Neem dus gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Terug naar het overzicht