Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Updates over de Kweekvijver of de laatste informatie over BomenCampus. Gave vacatures of tijdelijke opdrachten. Gave ervaringsverhalen van onze trainees of medewerkers. Of gewoon mooie ontwikkelingen die we met je willen delen. Je vindt het allemaal hier: in het laatste nieuws.

Bomenbanen
Bomenbanen

Werk jij graag buiten? Houd je van natuur en groen om je heen? Heb je interesse in bomen? Wil je bijscholen, omscholen of doorleren en tegelijkertijd werken en leren combineren?

We zijn op zoek naar 2 aankomend boomverzorgers/ETW-ers voor een bedrijf dat de groenwerkzaamheden uitvoert voor de gemeente Deventer.

Werken én leren
Het gaat om een uitdagende functie waarbij je bovendien breed wordt opgeleid tot boomverzorger. Je volgt de 2 jarige BBL MBO3 opleiding ‘boomverzorging/ETW’. Je leert alles over bomen, van ziekten en plagen tot motorzagen en werken met een hoogwerker. Je doet dat grotendeels in de praktijk en gemiddeld 1 dag per week in de schoolbanken. De opleiding start 2x per jaar, in februari en in september.

Vooropleiding en werkervaring
Je hebt meestal al wat werkervaring, soms in de groene richting. Maar ook met werkervaring in andere richtingen kun je terecht in dit traject. Het belangrijkste is je motivatie. Qua vooropleiding vragen we een VMBO diploma (kader, gemengd of theoretisch) of een MBO niveau 2 diploma. Het is handig als je een rijbewijs hebt. En geen hoogtevrees!

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?
Neem dan contact met ons op! Mail je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie naar 06 2269 3248.

Wij spreken je graag!

Terug naar het overzicht