Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Updates over de Kweekvijver of de laatste informatie over BomenCampus. Gave vacatures of tijdelijke opdrachten. Gave ervaringsverhalen van onze trainees of medewerkers. Of gewoon mooie ontwikkelingen die we met je willen delen. Je vindt het allemaal hier: in het laatste nieuws.

Bomenbanen
Bomenbanen

Ben je klaar voor een compleet nieuwe uitdaging met de focus op een duurzame groene leefomgeving waarbij je zowel binnen als buiten kunt werken? Begin dan met het traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving van BomenCampus! Tijdens dit intensieve én betaalde traineeship ontwikkel jij je tot beginnend boomexpert en maak je van je passie je beroep.

Wat neem je mee?

Jouw achtergrond is minder van belang, jouw motivatie en passie des te meer. Er zijn vijf simpele randvoorwaarden voor deelname:

  • Je hebt je rijbewijs
  • Je hebt enige werkervaring
  • Je bent voor de duur van het traineeship fulltime beschikbaar
  • Je wilt voor 100% gaan voor jouw groene loopbaan
  • Je hebt minimaal een mbo niveau 3 opleiding afgerond (met een diploma in het hoger onderwijs ben je ook meer dan welkom)

Wat biedt BomenCampus jou?

Een betaald fulltime traineeship, waarin je wordt opgeleid en getraind door erkende bomenprofessionals uit het vakgebied.

Het traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving start met 4 intensieve opleidingsmaanden. Daarna ga je 20 maanden aan de slag als aankomend boomexpert bij een van de geselecteerde leerwerkbedrijven (bijvoorbeeld een gemeente, een adviesbureau of een boomverzorgingsbedrijf). Je werkt aan verschillende projecten, waar je steeds nieuwe uitdagingen tegenkomt. Daarnaast word je nog een dag per week door BomenCampus getraind en opgeleid.

Je werkt direct mee aan interessante bomenklussen, ontvangt gelijk salaris en je legt de ideale basis voor het begin van je loopbaan als inspecteur, adviseur of boombeheerder in de stedelijke omgeving.

Hoe werkt het?

Meld je aan voor een kennismakingssessie op de website van BomenCampus. Zo kun je direct zelf ervaren of een toekomst in het stedelijk boombeheer echt bij jou past. BomenCampus organiseert in het voorjaar elke maand een kennismakingssessie.

Voor meer informatie over het traineeship kun je terecht op https://bomencampus.nl/. Of neem contact op met het team van BomenCampus via (085) 822 8000.

Terug naar het overzicht