WIJ ZIJN BOMENBANEN

Bomenbanen staat voor passie voor bomen. We delen onze vakinhoudelijke kennis met jou om samen te werken aan de ontwikkeling van jouw talent. Hierbij is passie de sleutel tot succes. Wil je je ontwikkelen? Met BomenCampus hebben wij mooie mogelijkheden voor je in huis. Ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan zetten wij ons netwerk in om jouw talent te verbinden aan de juiste werkplek. Uiteraard werkt het andersom ook en helpen wij ook werkgevers om in contact te komen met onze groene talenten. 

Persoonlijke groei in bomen, samen zorgen we dat het werkt!

Image
Leon-Spek-700x467.jpg

Leon Spek

Leon heeft de afgelopen jaren een groot netwerk in de groenwereld opgebouwd. Dit komt voor alle pijlers van Bomenbanen goed van pas.

gerben-drenth_hr.jpg

Gerben Drenth

Gerben is onze schakel tussen BomenBanen, (leerwerk) bedrijven en personeel in het bomenvak.

220426_bomenwacht_img_6406-conja-van-der-veen-1024-x-683.jpg

Coânja van der Veen

Coânja is onze duizendpoot die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt!

Image

OVER BOMENBANEN

Bomenbanen is de plek waar de starter of overstapper zijn passie kan volgen. Met dat doel hebben wij BomenCampus ontwikkeld, waar nieuw talent zich kan ontwikkelen tot bomenprofessional. Bomenbanen heeft aan de wieg gestaan van dit groene opleidingslabel en heeft, samen met Aeres MBO Almere het mbo niveau 4 traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving opgezet. Deze opleiding biedt alle kennis, skills en vaardigheden die nodig zijn voor goed en duurzaam boombeheer, nu én in de toekomst. Een perfecte start van een bloeiende loopbaan in het bomenvakgebied.

Voor het werkveld is Bomenbanen de plek om talenten te spotten. Van Data Inspecteur Bomen, Adviseur Beheer, Toezichthouder en Directievoerder tot Medewerkers Beheer en Uitvoering. Wij zetten ons netwerk van bomenprofessionals in en vinden het talent voor jouw opdracht. En andersom natuurlijk: voor ervaren boomprofessionals is Bomenbanen de plek voor een volgende stap in de persoonlijke bomencarrière.

Jezelf ontwikkelen, het is een continu proces waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Wij kennen de groene wereld op ons duimpje en hebben een groot netwerk. Ook zijn we goed op de hoogte van het actuele opleidingsaanbod en gaan graag samen met jou op zoek naar de opleiding of training die het beste bij jou past.

Persoonlijke groei in bomen, samen zorgen we dat het werkt!

 

CO2 Prestatieladder
Bomenbanen heeft een groen hart en daar horen groene daden bij. Wij willen graag duurzaam ondernemen en timmeren aan de weg om steeds een beetje groener te worden. Dat doen we met de CO2-prestatieladder, een hulpmiddel om als organisatie op een gestructureerde manier bezig te zijn met CO2-reductie. Sinds 2021 zijn wij in het bezit van het CO2 bewust certificaat,
niveau 5