WIE ZIJN WIJ

Bomenbanen staat voor passie voor bomen. We delen onze vakinhoudelijke kennis met jou om samen te werken aan de ontwikkeling van jouw talent. Hierbij is passie de sleutel tot succes. Ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan zetten wij ons netwerk in om jouw talent te verbinden aan de juiste werkplek. Uiteraard werkt het andersom ook en helpen wij organisaties die ons benaderen in contact te komen met onze talenten.

Persoonlijke groei in bomen, samen zorgen we dat het werkt!

Image
Leon-Spek-700x467.jpg

Leon Spek

Leon heeft de afgelopen jaren een groot netwerk in de groenwereld opgebouwd. Dit komt voor alle pijlers van Bomenbanen goed van pas.

Team_Bomenbanen_-_Marjo_van_Steenselen.jpg

Marjo van Steenselen

Als Teamleider verbindt Marjo de groene professionals met het werkveld en daar is ze ontzettend goed in. Voor de trainees van de Kweekvijver is zij de contactpersoon.

Image

OVER BOMENBANEN

Bomenbanen is de plek waar de starter zijn passie kan volgen. Daarvoor hebben wij de Kweekvijver ontwikkeld. Een intensief traject van 5 maanden waar theorie en praktijk met elkaar verbonden worden. Ervaren bomenprofessionals brengen hun kennis over. Na het traject zijn de trainees van de Kweekvijver klaar om als Data Inspecteur Bomen het werkveld in te stappen. Bomenbanen begeleidt trainees met een jaar detachering bij interessante opdrachtgevers in het werkveld. Voor het werkveld is Bomenbanen de plek om talenten te spotten. Van Data Inspecteur Bomen, Adviseur Beheer, Toezichthouder en Directievoerder tot Medewerkers Beheer en Uitvoering. Wij zetten ons netwerk van bomenprofessionals in en vinden het talent voor jouw opdracht. Jezelf ontwikkelen, het is een continu proces waar wij graag ons steentje aan bijdragen. Wij kennen het actuele opleidingsaanbod op ons duimpje en gaan graag met jou op zoek naar de opleiding of training die het beste bij jou past.